Voisiko innovaatioseteli auttaa teitä Kasvamaan voimakkaammin?

Innovaatiosetelillä voitte mahdollisesti edistää kasvuanne, mikäli:

 • Teillä on tuote tai palvelu, jolla on kasvupotentiaalia

 • Tuki (6000 €, 100%) käytetään Business Finland ehtojen mukaan ja

 • Yrityksenne täyttää Business Finland ehdot

Innovaatiosetelin hakeminen on nopeaa ja helppoa ja hakemukset käsitellään jopa viikossa!

  Vie vain 2 min. Ei sido teitä mihinkään!

  Milloin voi hyödyntää Business Finlandin myöntämää innovaatioseteliä?

  Business Finlandin innovaatioseteli on hyödyllinen työkalu, kun kohtaatte tuotteeseenne tai palveluunne liittyviä haasteita ja kaipaatte ulkopuolista apua. Se tarjoaa mahdollisuuden saada ammattimaista tukea tuote-, palvelu- tai muotoilustrategian kehittämiseen. Innovaatioseteli auttaa myös selvittämään idean kehityskelpoisuutta, käytettävyyttä ja markkinakelpoisuutta esimerkiksi demojen, testauksen ja kokeilujen avulla.

  Innovaatio seteliä voidaan käyttää esimerkiksi seuraaviin asioihin:

  Innovaatioseteliä voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin, jotka tukevat yrityksen kehitystä ja kasvua. Esimerkkejä ovat uusien tuotteiden tai palveluiden testaaminen ja pilotointi, ulkopuolisen asiantuntijan palkkaaminen uuden tuotteen, palvelun tai liiketoimintamallin suunnitteluun tai kehittämiseen sekä markkinatutkimuksiin, kilpailija-analyyseihin, strategian laatimiseen ja muiden liiketoiminnan kehittämiseen liittyvät asiantuntijapalvelut. Innovaatiosetelin avulla voi myös saada ulkopuolisen asiantuntijan apua prosessien analysoinnissa ja parantamisessa.

  Innovaatioseteli hankkeen mahdollisia etuja digitaalisen asiakashankinnan näkökulmasta:

  Mikäli yritykselläsi on edessä kasvuun liittyviä haasteita, innovaatioseteli voi osoittautua ratkaisevaksi avuksi. Se tarjoaa mahdollisuuden ratkaista liiketoimintaan liittyviä pulmia ja kehittää toimintaanne entistä kilpailukykyisemmäksi.

  Haluatte varmasti testata uuden idean markkinakelpoisuutta. Innovaatioseteli mahdollistaa teille resursseja ja tukea uuden idean tai tuotteen testaamiseen markkinoilla, jotta voitte varmistaa sen potentiaalin ja asiakkaiden kiinnostuksen ennen täysimittaista lanseerausta.

  Toinen haaste, johon asiakasdata voi tarjota ratkaisun, on esimerkiksi asiakkaan ostopolun kehittäminen. Asiakasdatan keräämisen myötä saadaan arvokasta tietoa asiakkaidenne käyttäytymisestä. Näin pystytte optimoimaan ostopolkua ja tarjoamaan entistä parempaa palvelua, mikä lisää asiakastyytyväisyyttä ja uskollisuutta.

  Tarvitsetteko asiantuntija-apua näiden haasteiden ratkaisemiseen? Innovaatioseteli voi auttaa teitä palkkaamaan ulkopuolisen asiantuntijan, jolla on tarvittava osaaminen ja kokemus teidän tarpeisiinne vastaamiseksi. Yhdessä voitte löytää parhaat mahdolliset ratkaisut ja viedä yrityksenne kasvun uudelle tasolle.

  Mitä palveluita Digital Boost 360 voi käytännössä tarjota innovaatiosetelillä?

  • Hankintaan asiakaspalautetta todellisilta asiakkailta, joka on arvokasta ja voi hyödyttää teitä myös jatkossa.
  • Valitaan ideaali asiakasryhmä ja  lähestytään heitä kohdennetulla viestillä, jolla saadaan haluamaanne asiakaspalautetta.
  • Luodaan prosesseja, joita voitte hyödyntää myös yhteistyön jälkeen, esimerkiksi asiakaspalautteen keräämiseen tai pilottiasiakkaiden hankkimiseen.
  • Yhdessä voimme parantaa valmiuksianne tuotteiden ja palveluiden sovittamisessa markkinoille

  Tavoitteenamme on vastata seuraaviin kysymyksiin:

  • Onko ratkaisemienne ongelmien taustalla todellinen tarve?
  • Toteuttaako ehdottamanne ratkaisu asiakkaiden tarpeita?
  • Onko ideanne markkinakelpoinen?
  • Miten asiakaspalaute tai ulkopuolinen näkemys voi auttaa ratkaisemaan ongelman, johon tarjoatte ratkaisua?
  • Mitä asiakkaat ajattelevat valmiista ratkaisustanne?

  Innovaatiosetelin hakeminen ja käyttöönotto on tehty helpoksi ja vaivattomaksi.

  Voitte kertoa meille yrityksenne haasteista, ja yhdessä arvioimme, voisiko innovaatioseteli olla teille hyödyksi.

  Tarjoamme projektisuunnitelmaehdotuksen ja tarjouksen, ja autamme tarvittaessa hakemuksen tekemisessä. Hakemus käsitellään nopeasti, ja saatte selkeän hyväksynnän tai hylkäyksen usein viikossa. Kun hanke hyväksytään, se toteutetaan suunnitelman mukaisesti, ja kustannukset laskutetaan. Lopuksi tehdään yksinkertainen kustannusraportti, jonka perusteella Business Finland hyvittää teille kustannukset.

  Tavoitteenamme on tarjota luotettavaa ja fiksua palvelua, joka tukee yritysten innovaatiotoimintaa ja auttaa niitä menestymään markkinoilla. Olemme täällä auttaaksemme teitä saavuttamaan tavoitteenne ja kehittämään liiketoimintaanne entistäkin paremmaksi.

  Miten innovaatioseteli haetaan ja mitä sen jälkeen tapahtuu?

  Voisiko innovaatioseteli soveltua teille?

  Käytä aikasi viisaasti ja valitse DB360. Haluat sitten tehostaa mitä vain markkinoinnin tai myynnin aluettasi, pyydä ammattilaiset apuun.

  footer logo

  Työskentely

  Pääkaupunkiseutu tai Pirkanmaa.

  Yhteystiedot

  Digital Boost Oy
  Rautatienkatu 21 B, 5 krs
  33100 Tampere

  Jätä Meille Yhteydenottopyyntö

  Miten johdat maksullista mainontaa tehokkaasti?​

  Ilmoittaudu yritysjohdon etäkahveille to 25.2, klo 10 - 10.45. Maksullinen mainonta myynnin tehokasvun työkaluna 2021.