Digitaalisen myynnin Kevytkasvu –palvelu

”Tehokasvu -palvelu pienoiskoossa”

Haluatko saavuttaa merkittävän digitaalisen
myynnin kasvun todella nopeasti? Kevytkasvu -palvelu keskittyy digitaalisen myynnin kolmeen ensimmäiseen vaiheeseen eli liikenteen tuottamisesta kaupan tekoon. Kevytkasvu -palvelulla on +10% kasvutakuu.

[ninja_form id=7]

Täytä email osoitteesi, tutustu palveluun tai jutellaan lisää!

Kevytkasvu -palvelussa toteutetaan nopea digimyynti loikka! Aluksi kartoitetaan lähtötilanne, tahtotila ja resurssointi. Tämän jälkeen toteutetaan yhdessä valittu Kevytkasvu -hanke, joka sisältää konkreettisen digimyynnin tehostus projektin.

Takuukasvu -palvelu toteutetaan 6×6-mallimme mukaan. Asiakasyrityksen kuusi digitaalisen myynnin osa-aluetta arvioidaan ja kehityskohteet priorisoidaan. Hankkeen resurssointi sovitaan yksilöllisesti kunkin asiakkaan tarpeiden pohjalta. Pääset testaamaan palvelua maksutta esiarvioinnin avulla.

Takuukasvu -palvelun 6x6-mallin vaiheet

Takuukasvu –palvelu pohjautuu Digital Boost 360:n kehittämään digitaalisen myynnin kyvykkyysmalliin, jossa jokainen osa-alue arvioidaan itsenäisenä osa-alueena. Tuotteistetun lähestymistavan ansiosta kehityskohteet saadaan nopeasti tunnistettua ja priorisoitua.

Parasta arvioinnissa oli se, että lopputulos ei ollut vain listaus ongelmakohteista. Se sisälsi myös konkreettiset esimerkit ja korjausehdotukset. Se todella helpotti meitä priorisoimaan korjaavat toimenpiteet.

- Feedbackly Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Männistö

Tavoitteletko nopeaa kasvua?

Varaa kanssamme etätapaaminen ja keskustellaan yhdessä tavoitteistasi. Ennen etätapaamista, teemme yrityksellesi lähtötilanteen kartoituksen, ja annamme löytämiimme tuloksiin liittyen sinulle vähintään yhden ilmaisen vinkin nopeaa kasvua varten.

Jutellaan lisää sitoumuksetta

footer logo

Työskentely

Pääkaupunkiseutu tai Pirkanmaa.

Yhteystiedot

Digital Boost Oy
Rautatienkatu 21 B, 5 krs
33100 Tampere

Jätä Meille Yhteydenottopyyntö

Miten johdat maksullista mainontaa tehokkaasti?​

Ilmoittaudu yritysjohdon etäkahveille to 25.2, klo 10 - 10.45. Maksullinen mainonta myynnin tehokasvun työkaluna 2021.