Nosta asiakashankintasi uudelle tasolle

Räätälöimme yrityksellesi ostopolut kanaville, joissa ideaali-asiakkaasi ovat. Varaa kanssamme ilmainen 30 min konsultointi, missä autamme yritystäsi suunnittelemaan digitaalisen asiakashankinnan koneiston.

DB360 tiimi

Hanki enemmän ostovalmiita liidejä

Onko yritykselläsi resursseja ottaa vastaan uusia asiakkaita, mutta et tiedä mistä aloittaa digitaalisen asiakashankinnan kanssa? Me Digital Boostilla suunnittelemme ja toteutamme puolestanne mitattavan ja tehokkaan asiakashankinnan koneiston. Tuotamme yrityksellesi ostavalmiita liidejä ja annamme sinulle aikaa keskittyä liiketoimintaasi.

DB360 tiimi

Tarpeisiisi räätälöidyt palvelut

Palvelumme tehokkuus perustuu liiketoimintasi ymmärtämiseen. Tämän perusteella osaamme suositella yrityksellesi parhaat kanavat ja viestinnän, joiden avulla asiakashankintasi saadaan rokkaamaan.

Mainonta, joka tuottaa tulosta

Asiakashankinnan ammattilaisemme suunnittelevat ja toteuttavat yrityksellesi tavoitteidesi mukaisen mainonnan kanaviin, missä asiakkaasi ovat aktiivisimpia. Seuraamme ja raportoimme mainontasi tehokkuutta viikoittain ja optimoimme kampanjoitasi kohti mahdollisimman hyvää ROAS:sia (Return on advertising spend).

Mainontakanavien logoja
Email asiakashankinta

Hanki lisää asiakkaita emailin avulla

Halusitpa sitten tehdä lisämyyntiä olemassa olevalle kontaktikannallesi, tai haalia kokonaan uusia asiakkaita kylmästä kontaktikannasta, me autamme sinua rakentamaan yrityksellesi email-viestinnän, joka tuo myynnillesi arvokkaita tapaamisia.

Enemmän yhteydenottoja optimoiduilla verkkosivuilla

Verkkosivujen ostopolkujen optimoinnilla parannat sivustosi käyttäjäkokemusta samalla, kun nostat saamiesi yhteydenottojen määrää. Me varmistamme, että ostopolkunne kehittyvät jatkuvan testaamisen avulla.

DB360 tiimi

Palveluidemme tuloksia:

Markkinointi-investoinnit

ROAS -tehostuminen

200%

Liidivirta

Liidin määrien kasvu

1000%

Asiakashankinta

Kustannus per hankittu asiakas

-150%

Keskustellaan lisää tarpeistanne

Varaa kanssamme ilmainen konsultaatio digitaalisen asiakashankintanne tilanteesta. Kartoitamme teille tärkeimmät kanavat ja räätälöimme tarpeisiinne sopivimman ratkaisun.

Mika Heikinheimo, CEO

Mika Heikinheimo
CEO & Myynti

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Olemme sinuun yhteydessä ja varaamme kanssasi tapaamisen

Jätä Meille Yhteydenottopyyntö

Miten johdat maksullista mainontaa tehokkaasti?​

Ilmoittaudu yritysjohdon etäkahveille to 25.2, klo 10 - 10.45. Maksullinen mainonta myynnin tehokasvun työkaluna 2021.