Digitaalinen asiakashankinta ja tuhannen prosentin vuosikasvu

Book Salon -asiakastarina

 12/2022

Book Salon on voimakkaassa kasvussa oleva start-up yritys, jonka liiketoiminta malli on SaaS. Digital Boost 360 toteutti heille vuoden mittaisen digitaalisen asiakashankinnan projektin, jonka aikana saatiin erinomaisia tuloksia. 

Yhteistyöhön päädyttiin Digital Boostin toteuttaman nykytilanteen analyysin, ja siitä esiin tulleiden kehitysehdotusten myötä. Yhteistyö aloitettiin tekemällä Book Salonin kanssa projektisuunnitelma hankkeen etenemiselle, jossa päätettiin asiakashankinnalle tarkat kohdeyleisöt, mainontakanavat ja mainonnan budjetti. Tämän jälkeen maksullinen mainonta aloitettiin kotimaassa ja verkkosivuilla aloitettiin optimointi liidituotannon  tehostamiseksi. 

Tarkan mainonnan kohdentamisen ja viikoittaisen optimoinnin myötä Book Salonin asiakashankinnan tulokset paranivat jatkuvalla tahdilla ja jokainen vuosineljännes oli merkittävästi edellistä parempi. Kun digitaalinen asiakashankinta oli saatu toimimaan hienosti kotimaassa, aloitettiin digimyynti myös muutamalla markkinalla Suomen ulkopuolella. 

Hankkeen lopputulemana yhden asiakasliidin hinta saatiin putoamaan noin kahdeksas osaan vuoden aikana eli tehostuminen oli todella merkittävää. Samaan aikaan myös kuukausittainen asiakasliidien määrä saatiin yli nelinkertaistumaan. 

Yhteistyön aikana menimme huimia harppauksia eteenpäin ja saimme parempaa näkyvyyttä tekemiseen. Aiemmin digimyynti oli meillä pienessä roolissa ja nyt se saatiin merkittävämpään rooliin. Digital Boost 360 oli meille sopiva kumppani, koska heillä yhteistyön ylläpitoon ei mene paljon resursseja vaan aika menee konkreettiseen tekemiseen” sanoo Book Salon toimitusjohtaja Harri Myllylä. 

Ilman yhteistyötä emme olisi tässä missä nyt olemme -jatkaa Harri Myllylä, vuoden jälkeen jolloin he saavuttivat 1000% vuosikasvun. 

Harri Myllylä, CEO of Book Salon
Harri Myllylä, CEO, Book Salon

Kiinnostaako yritystäsi vahvan kasvun saavuttaminen? Aloita varaamalla ilmainen nykytilan analyysi kanssamme.

Jätä Meille Yhteydenottopyyntö

Miten johdat maksullista mainontaa tehokkaasti?​

Ilmoittaudu yritysjohdon etäkahveille to 25.2, klo 10 - 10.45. Maksullinen mainonta myynnin tehokasvun työkaluna 2021.