Tiimimme hallitsee digitaalisen asiakashankinnan kokonaisuuden ja yksityiskohdat

Suomen tehokkaimpana kasvukumppanina hallitsemme digitaalisen asiakashankinnan tärkeimmät osa-alueet. 

Jokainen kasvu asiakkuutemme on erilainen, mutta muutamat alla olevat osa-alueet toistuvat useimmissa asiakkuuksissamme.

teknologia_digimyynti

Kiinnostaako sinua erityisesti joku digitaalisen asiakashankinnan osa-alue? Kaikkia palveluitamme voidaan muokata asiakastarpeen mukaan. Katso kiteytyksiä alta tai perehdy johonkin osa-alueeseen kuvauksien jälkeisistä linkeistä!

Maksullinen mainonta

Haluako tunnettuutta, lisää liidejä tai kasvattaa digitaalista myyntiä?

Maksettu mainonta on orgaanisen liikenteen lisäksi hyvä keino tavoittaa kohderyhmiä. Keskitymme maksetussa mainonnassa laadukkaaseen strategiaan, optimointiin sekä kampanjoiden analysointiin/raportointiin. 

Autamme asiakkaitamme mm. hakusanamainonnan, sosiaalisen median sekä display-mainonnan avulla.

Orgaaninen liikenne

Kehitämme orgaanista liikennettä ja sivuston näkyvyyttä kokonaisvaltaisen sivusto-auditoinnin avulla, A/B testaus-työkaluilla sekä laadukkaalla sisällöntuotannolla.
Jatkuvan kehittämisen mallimme perustuu laadukkaisiin optimoituihin sisältöihin, sivuston näkyvyyden esteiden tunnistamiseen sekä uuden SEO-näkemyksen jalkauttamiseen.

digitaalinen myynti

Markkinoinnin automaatio

Markkinoinnin automaatio palvelee ja ohjaa parhaimmillaan liidejä sekä olemassa olevia asiakkaita eteenpäin yrityksen ostopolulla.

Me tarjoamme näiden automaatioiden suunnittelua ja personointia yhdessä asiakkaan kanssa sekä auditoimme nykyiset työkalut, jotta toimintaa voidaan tehostaa.

Asiakaspolun optimointi

Kartoitamme asiakkaidemme sivuston teknisen sekä rakenteellisen toimivuuden. Luomme erilaisia hypoteeseja, joita testataan A/B-menetelmällä ja tämän jälkeen toteutamme kokonaisuutta tehostavat muutokset sivustolle.

Jaamme kehityskohteet ja testattavat elementit useisiin osiin kävijäpolkujen mukaan ja testaamme niitä johdonmukaisesti loogisessa järjestyksessä. Todennamme jokaisen sivustomuutoksen testatun datan pohjalta, liiketoiminnan KPI-mittareihin peilaten.

marketing
teamwork

Analytiikka ja raportointi

Raportoinnissa uskomme yksinkertaisuuteen, systemaattisuuteen ja selkeyteen. Suurin osa raportoinnista voidaan tehdä ilmaisilla työkaluilla ja aluksi asiakkaan eri vaiheiden raportointi kiteytetään yleensä yksinkertaisiin excel tyylisiin taulukoihin ja KPI lukujen lukitsemisen jälkeen esim. Data Studio -tyylisiin visuaalisiin kuvaajiin.

Mielestämme raportoinnissa on tärkeintä linkki optimointiin ja jatkuvaan parantamiseen eli suhteelliset muutokset on voitava havaita helposti, jotta kehityksen fokus on aina oikeassa vaiheessa.

Kaikki ylläolevat osa-alueet ja paljon muuta kuten esim. sisällöntuotanto, verkkosivujen toteutus ja

ylläpito kuuluvat palveluihimme. Ja lisäksi kumppanuuksiemme kautta toimimme lähes kaikilla osa-

alueilla jotka sivuavat edes hieman digitaalista asiakashankintaa aina ohjelmistokehityksestä CIO ja

CDO- palveluihin.

Miksi Digital Boost 360 kasvun tueksi?

Tarjoamme apua teknologia-alan yrityksesi kasvulle digitaalisen myynnin lähtötilanteestasi riippumatta. Palvelumme kattavat kaikki digitaalisen myynnin tarpeet, kuten maksullisen mainonnan, asiakashankinnan ja asiakasfunnelien optimoinnin, markkinointi automaation, sisällön tuotannon, kuin myös digitaalisen myynnin johtamisenkin.

Lähdemme liikkeelle arvioimalla lähtötilanteesi, sekä digitaalisen myynnin ja markkinoinnin kapasiteettisi. Tämän jälkeen räätälöimme ja toteutamme kanssasi sinulle parhaiten sopivimman digimyynnin kasvusuunnitelman.

footer logo

Työskentely

Pääkaupunkiseutu tai Pirkanmaa.

Yhteystiedot

Digital Boost Oy
Rautatienkatu 21 B, 5 krs
33100 Tampere

Jätä Meille Yhteydenottopyyntö

Miten johdat maksullista mainontaa tehokkaasti?​

Ilmoittaudu yritysjohdon etäkahveille to 25.2, klo 10 - 10.45. Maksullinen mainonta myynnin tehokasvun työkaluna 2021.