Teknologia ja IT

Taattua kasvua teknologia-alan yrityksille

Kasvupalvelumme nostavat digitaalisen asiakashankintanne uudelle tasolle. Pyydä ammattilaisemme auttamaan digitaalisissa kasvutavoitteissa systemaattisesti ja parhailla toimintatavoilla. 

Kasva yhdessä muiden onnistujien kanssa

Digitaalisen myynnin ja markkinoinnin kasvu teknologia- ja IT-yrityksissä

Teknologia-alalla on todella eri vaiheissa olevia yrityksiä digitaalisen myynnin kyvykkyyden kannalta. Joissakin yrityksissä digimyynti keskittyy täysin asiakaskontaktien keräämiseen ja toisissa jopa tuotteen tai palvelun ostaminen on mahdollista verkkosivulla.


Tavoitteletko kasvua teknologian alalla? Vai haluatko ulkoistaa asiakashankinnan säästääksesi aikaa? Ota ensimmäinen askel kohti tehokasta ja taattua kasvua lukemalla lisää palveluistamme.

teknologia_digimyynti

Miksi Digital Boost 360 kasvun tueksi?

Tarjoamme apua teknologia-alan yrityksesi kasvulle digitaalisen myynnin lähtötilanteestasi riippumatta. Palvelumme kattavat kaikki digitaalisen myynnin tarpeet, kuten maksullisen mainonnan, asiakashankinnan ja asiakasfunnelien optimoinnin, markkinointi automaation, sisällön tuotannon, kuin myös digitaalisen myynnin johtamisenkin.

Lähdemme liikkeelle arvioimalla lähtötilanteesi, sekä digitaalisen myynnin ja markkinoinnin kapasiteettisi. Tämän jälkeen räätälöimme ja toteutamme kanssasi sinulle parhaiten sopivimman digimyynnin kasvusuunnitelman.

Käytä aikasi viisaasti ja valitse DB360. Haluat sitten tehostaa mitä vain markkinoinnin tai myynnin aluettasi, pyydä ammattilaiset apuun.

footer logo

Työskentely

Pääkaupunkiseutu tai Pirkanmaa.

Yhteystiedot

Digital Boost Oy
Rautatienkatu 21 B, 5 krs
33100 Tampere

Jätä Meille Yhteydenottopyyntö

Miten johdat maksullista mainontaa tehokkaasti?​

Ilmoittaudu yritysjohdon etäkahveille to 25.2, klo 10 - 10.45. Maksullinen mainonta myynnin tehokasvun työkaluna 2021.