Tutustu tiimiimme

Keitä me olemme?

Täältä löydät kiven kovan tiimimme jäsenet, sekä meidän yhteystiedot:

Mika Heikinheimo - Toimitusjohtaja, Myynti & Projektit

Olen kiinnostunut kasvusta ja uuden oppimisesta. Digitaalinen asiakashankinta on nopeasti kehittyvä osa-alue, jossa nämä yhdistyvät hienosti. Olen innokas urheilija, monipuolinen harrastepalloilija. Eehkä enemmän innokas kuin hyvä… Uudet asiat saavat minut syttymään. Olipa sitten kyseessä uuden ammattilaisen palkkaus, uusi asiakasyhteistyö tai uuden liiketoimintamallin kehitys.

Anne Aaltonen - HR Partner

Olen HR- ja hyvinvointipäällikkö ja asun Lahdessa. Minulle digitaalinen myynti ja markkinointi on liiketoimintana todella mielenkiintoista ja digimarkkinointi korostuu myös rekrytoinnissa. Inspiroidun, kun voin tehdä ja kehittää jotain uutta, erityisesti ihmisten, hyvinvoinnin ja terveyden saralla. Työskentely osana uutta yritystä, kuten Digital Boost 360, on mielestäni inspiroivaa. Olen tosi ylpeä asiantuntijatiimistämme!

Mika Heikinheimo

Toimitusjohtaja, Myynti & Projektit

Anne Aaltonen

HR Partner

Jani Kortelainen

Johtava asiantuntija, digitaalinen myynti & markkinointi

Petri Pekki

Asiantuntija, digitaalinen asiakashankinta

Wihtori Torkkeli - Growth lead, digitaalinen asiakashankinta

Olen alunperin Savosta lähtöisin oleva digitaalisen myynnin ja markkinoinnin ammattilainen. Pidän dataan perustavien ratkaisuiden ja oman luovuuden yhdistämisestä, joten työ digitaalisen markkinoinnin ja myynnin parissa on minulle luonteva valinta. Kun raskas työ kantaa hedelmää, se myös tuntuu palkitsevalta oli työ sitten mitä tahansa. Lisäksi opiskelen ja kehityn koodauksessa, joten muutaman vuoden sisällä olen todella hyvä siinä.

Wil Reidie - Seniori konsultti, digitaalinen asiakashankinta

Olen Lontoosta, Englannista ja työskentelen digitaalisen myynnin ja markkinoinnin asiantuntijana. Ensimmäinen työpaikkani yliopiston jälkeen oli erittäin suuressa maailmanlaajuisessa urheiluhyväntekeväisyysjärjestössä. Matkustin ympäri maailmaa haastatellen ja työskennellen joidenkin hyvin kuuluisien urheilutähtien kanssa. Minulla on kaksi pientä lasta ja he inspiroivat kaikkea mitä teen nyt.

Wihtori Torkkeli

Asiantuntija, digitaalinen asiakashankinta

Auli Paananen

Asiantuntija, digitaalinen asiakashankinta

Maiju Hovinen - Seniori konsultti, digitaalinen asiakashankinta

Olen tamperelainen digitaalisen myynnin ja markkinoinnin asiantuntija. Olen digitaalisten ratkaisuiden maisteri ja minua kiehtoo liiketoiminnan kehittäminen. Digitaalisen asiakashankinnan työ on haastavaa ja monipuolista ja parasta työssä on nähdä kun asiakas onnistuu kasvattamaan liiketoimintaansa! Edellisessä työssäni rakentamani tiimi tuli palkituksi ketjun parhaana asiakaspalvelijana Suomessa. Se teki minut erittäin ylpeäksi!

Taulant Dauti - Seniori konsultti, digitaalinen asiakashankinta

Olen kotoisin Tiranasta, Albaniasta ja työskentelen digitaalisen myynnin ja markkinoinnin asiantuntijana. Mielestäni yritysten kasvattamisen oppiminen datan ja hiukan myös luovuuden avulla on yksi kiehtovimmista töistä. Olen todella hyvä jalkapallossa ja pelasin ammattilaisena kaksi vuotta. Minua inspiroi kyky kasvaa ammattilaisena ja ihmiset, joiden kanssa työskentelen.

Maiju Hovinen

Asiantuntija, digitaalinen asiakashankinta

Sakari Jordan

Myynti

Wil Reidie

Asiantuntija, digitaalinen asiakashankinta

Taulant Dauti

Asiantuntija, digitaalinen asiakashankinta

Jani Kortelainen - Johtava asiantuntija, digitaalinen myynti & markkinointi

Asun tällä hetkellä Pohjois-Espoon maalaisidyllissä ja vastaan DB360:llä konsulttien kehittämisestä, suorituksesta ja tyytyväisyydestä. Olen mukana myös asiakastyössä aktiivisesti vastaamassa prosessien toimivuudesta. Työskenneltyäni digitaalisen mainonnan ja myynnin parissa yli kymmenen vuotta, olen huomannut, että inspiroidun muiden kehittämisestä ja sitä kautta onnistumisista.

Petri Pekki - Asiantuntija, digitaalinen asiakashankinta

Asun Tampereella ja työskentelen digitaalisen myynnin ja markkinoinnin asiantuntijana. Valmistuin yliopistosta 1990-luvun puolivälissä ja siitä lähtien olen työskennellyt digitaalisten palveluiden parissa. Lapsuudessani minulla oli mahdollisuus työskennellä setäni tilalla koko kesän. Se opetti paljon ahkerasta ja kovasta työnteosta. Olen inspiroitunut neljästä lapsestani.

Lue lisää avoimista tehtävistämme

footer logo

Työskentely

Pääkaupunkiseutu tai Pirkanmaa.

Yhteystiedot

Digital Boost Oy
Rautatienkatu 21 B, 5 krs
33100 Tampere

Jätä Meille Yhteydenottopyyntö

Miten johdat maksullista mainontaa tehokkaasti?​

Ilmoittaudu yritysjohdon etäkahveille to 25.2, klo 10 - 10.45. Maksullinen mainonta myynnin tehokasvun työkaluna 2021.