Tehosta asiakashankintaa merkittävästi helpon A/B testauksen avulla!

Asiakkaidesi käyttäytyminen verkossa muuttuu. Sinun on muututtava heidän kanssaan. A/B-testaus on hyvä apu muutoksen edistämisessä.

Haluamme auttaa yritystäsi tulemaan digitaaliseksi sankariksi. Datapohjaisen A/B-testauksen asiantuntijoina voimme auttaa yritystäsi kokeilemaan uusia sekä suurempia että pienempiä digitaalisia ideoita, parantamaan tuloksia, saavuttamaan kasvutavoitteita ja tekemään asiakkaistasi entistä onnellisempia.

  • Käytä uusimpia optimointitekniikoita kasvattaaksesi tulostasi
  • Pysymään kilpailukykyisinä myös verkossa
  • Ymmärtämään asiakkaitasi paremmin
A/B Testaus

Työskentelet jatkuvasti parantaaksesi asioita

Mitä on A/B testaaminen? Digitaalisen myynnin kasvun saavuttamisessa Digital Boost 360 -filosofia on yksinkertainen: laadimme datpohjaisen hypoteesin uusille konversiooptimoinnin-ideoille, suunnittelemme ja suoritamme tehokkaat A/B -testaukset, toteutamme parhaimmat ideat ja käytämme tuloksia lastiessamme uusia testejä. Laatimamme prosessin tarkoituksena on lisätä yrityksesi digitaalisia tuloksia ja mikä tärkeintä, pitää asiakkaat tyytyväisinä.

Luo A/B -testi

A / B -testauksessa on kyse yrityksesi kannalta parhaiten toimivan idean testaamisesta. Tämä voi olla kaksi erityyppistä rekisteröitymispainiketta verkkosivustosi etusivulla tai erilaiset sähköpostin otsikkorivit, jotka mainostavat uutta tuotettasi. Digital Boost 360: ssä A / B-testimme perustuvat tietoon ja varmistavat, että ne priorisoivat tavoitteesi ja asiakkaiden tarpeiden kannalta tärkeät asiat.

Suunnittele ja toteuta

Jos uusi idea toimii edellistä paremmin, toteutamme sen. Mutta ennen sitä tulee tulokset analysoida ymmärtääksemme, miksi uusi vaihtoehto onnistui paremmin. Näin voimme olla varmoja, että meillä on tarvittavat tiedot seuraavan A/B -testin toteuttamiseksi mahdollisimman tehokkaasti.

Analysoi ja opi

Jos uusi idea ylittää vanhan, se toteutetaan. Näin se toimii. Mutta ennen kuin olemme analysoineet tuloksia ymmärtääksemme, miksi uusi vaihtoehto onnistui paremmin. Näin voimme olla varmoja, että meillä on tarvittavat tiedot seuraavan A/B -testin toteuttamiseksi mahdollisimman tehokkaasti.

footer logo

Työskentely

Pääkaupunkiseutu tai Pirkanmaa.

Yhteystiedot

Digital Boost Oy
Rautatienkatu 21 B, 5 krs
33100 Tampere

Jätä Meille Yhteydenottopyyntö

Miten johdat maksullista mainontaa tehokkaasti?​

Ilmoittaudu yritysjohdon etäkahveille to 25.2, klo 10 - 10.45. Maksullinen mainonta myynnin tehokasvun työkaluna 2021.