Miksi Digital Boost 360?

Tavoitteemme on olla hyvä työpaikka.  Tarjoamme sinulle joustavan työympäristön, jossa voit työkaverisi tukevat kehittymistäsi ja uuden oppimista. Jatka siis lukemista ja selvitä miksi Digital Boost 360 on seuraava työurasi seuraava etappisi.

Koulutus ja tuki

Digitaalisen asiakashankinnan ammattilaiset perustivat yrityksemme vuonna 2020. Yrityksemme kasvaessa tiedon jako ja työkavereiden kasvun tukeminen on muodostunut todella tärkeäksi asiaksi. Sen vuoksi mahdollistamme sinulle pääsyn koulutuksiin osaamisesi, tavoitteidesi ja tuloksiesi perusteella.

Joustava työympäristö

Intohimomme on työ ja asiakkaidemme auttaminen, mutta varmistamme myös sen että työ on mielekästä nykyisille ja tuleville työntekijöillemme. Voit työskennelle toimistoillamme Tampereella ja Helsingissä tai jopa kotoasi näiden alueiden ulkopuolelta.

Voimakkaan kasvun liiketoiminta

Kasvumarkkinointi on voimakkaasti kasvava liiketoiminta-alue, johon me keskitymme. Meillä saat mahdollisuuden oppia uusimmat kasvumallit, parhaat työkalut ja pääset työskentelemään Suomen kiinnostavimpien kasvu- ja esim. SaaS yritysten kanssa.

Reilu palkkaus

Sanotaan mitä vain – työtä tehdään myös rahan vuoksi. Olemme kehittäneet erittäin motivoivan ja kannustavan palkkausmallin. Meillä saat varman peruspalkan ja todella merkittävän muuttuvan osan, bonuksen. Bonukseesi vaikuttaa lähinnä kaksi asiaa:

 1. Veloitukseksi (35 €/h – 129 €/h). Freelanserina jopa 70% laskutuksestasi muodostuu palkaksesi. Työsuhteessa jopa 60% laskutuksestasi muodostua palkaksesi.
 2. Meillä kaksi asiaa vaikuttaa suoriin palkkatuloihisi:
  • Työssä menestyminen. Asiakashankkeidesi tulokset ja asiakastyytyväisyytesi.

  Meillä kaikki työntekijät saavat mahdollisuuden myös omistaa yritystämme!

   

  Lue lisää avoimista tehtävistämme

  footer logo

  Työskentely

  Pääkaupunkiseutu tai Pirkanmaa.

  Yhteystiedot

  Digital Boost Oy
  Rautatienkatu 21 B, 5 krs
  33100 Tampere

  Jätä Meille Yhteydenottopyyntö

  Miten johdat maksullista mainontaa tehokkaasti?​

  Ilmoittaudu yritysjohdon etäkahveille to 25.2, klo 10 - 10.45. Maksullinen mainonta myynnin tehokasvun työkaluna 2021.